FEATUREDSport

SCM Zalău pierde la scor în fața Oțelului Galați în prima etapă din Cupa României

Zalău a primit vizita Oțelului Galați în prima etapa din Grupa C a Cupei României. Moldovenii au avut obiectiv un parcurs cât mai bun și mai lung în Cupa României, motiv pentru care Dorinel Munteanu nu a conceput ca echipa sa să se încurce la Zalău. Rezultatul s-a văzut în teren. În tribune peste 2000 de zălăuani au venit să susține SCM Zalău.

În minutul 2 atacantul Nikolic părăsește terenul după ce face fault în atac, însă tot el își sparge capul într-un duel cu Cârjan, fotbalistul Oțelului. În minutul 14 Cîrjan îl învinge pe Miron de la punctul cu var și deschide scorul la Zalău. În minutul 21 uriașul Cisse se înalță și înscrie cu capul după lovitura de colț bătută perfect de Jardan. În minutul 36 Jardan duce scorul la 3-0 după o fază pornită din jumătatea de teren a moldovenilor

La finalul primei reprize Chereches înscrie în minutele de prelungire printr-un eurogol. La debutul celei de a doua reprize, în min. 46: al doilea cel mai important atacant al Zalăului, Sergiu Pop este eliminat pentru două cartonașe galbene.

În minutul 74 Rosario pune fin latul pentru 4-1 și Oțelul Galați câștigă categoric jocul de la Zalău.

FINAL: Zalău – Oțelul 1-3 (Chereches ’45+3 / Cîrjan ’14 Cisse ’21 Jardan ’36 Rosario ’74)
Zalău era neînvinsă în ultimele opt partide
Zalău (Liga 3) avea un moral bun înaintea duelului cu Oțelul Galați, după ce a câștigat ultimele opt partide disputate în toate competițiile. La ultimul meci disputat în Cupa României, clubul sălăjean s-a impus cu 3-0 în fața Politehnicii Iași.

ECHIPELE DE START:
Zalău: Miron – Sălăjan, Pedrag, Frăcășan, Cherecheș – Artur, Negrean, Pop, Culda – Cristea, Nickolic

Rezerve: Poptean, Stanciu, Bobaru, Molnar, S. Pop, Mester, Zimța, Micle, Mare

Oțelul: Stoian – Zhelev, Jardan, Ghiocel, Cisse – Teles, Zivulic, Latouchent, Angelo, Bodișteanu – Cîrjan

Rezerve: Dur-Bozoancă, Ariel Lopez, Cisotti, Ferreira, Silviu Rus, Tănasă, Serrao, Fatai, Dimitrov

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *