Generalultima ora

Un puștan de 16 ani din Ileanda a furat o mașină, apoi s-a oprit cu ea în stâlp

Un adolescent de 16 ani a ajuns aseară la spital după ce a intrat cu mașina într-un stâlp de electricitate. Acesta nu poseda permis pentru nicio categorie de vehicule, mașina nu era înmatriculată, fiind sustrasă de pe câmp.

Astfel, la data de 30 octombrie, ora 20.35, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Ileanda, în timp ce se aflau în supravegherea traficului rutier au depistat un adolescent de 16 ani, care se afla lângă o mașină răsturnată.

Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că acesta a luat mașina de pe un câmp, din comuna Ileanda, și a pornit la plimbare pe Drumul Național 1C. Într-o curbă periculoasă la stânga, marcată și semnalizată corespunzător, a pierdut controlul direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă și a ajuns pe un teren viran unde a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate, după care s-a răsturnat.

Autoturismul apartinea unui bărbat din comuna Ileanda și se afla parcat pe proprietatea acestuia. Proprietarul mașinii nu a dorit să depună plângere pentru furt.

În urma impactului a rezultat rănirea gravă a adolescentului, fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale și investigații, fiindu-i recoltate și probe de sânge.

Polițiștii continuă cercetările pentru infracțiunile de conducere fără permis, conducere a unui autovehicul neînmatriculat/neînregistrat, vătămare corporală din culpă, dar și pentru a stabili alte circumstanțe care au dus la producerea acestui eveniment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *