ultima ora

Zoltan, omul care ”a dat de lucru” pe șoselele patriei, are dosar penal pentru distrugere

Șofer de meserie, Zoltan Szocs s-a remarcat de-a lungul anilor cu postările sale pe grupurile de Facebook destinate șoferilor, în special pe grupul Radare Sălaj. Nu era zi în care Zoli să nu posteze ceva pe grup, ba mergea și mai departe, sesizând poliția pentru nereguli.

De la starea drumurilor, la parcări neregulamentare și încălcări grave ale normelor rutiere. Deviza lui a fost ”Bine că este de lucru în țara mea”… Doar că Zoltan ”a demisionat” din funcția de ”monitor” al șoselelor și creator de conținut online în a treia zi a lui 2023. Motivul este acela că a avut ”norocul” să fie reclamat la poliție pentru distrugere.

Întâmplarea face că, în 2 ianuarie, Zoltan a postat pe grup faptul că este vizibilitate redusă într-o intersecție din cauza mașinilor parcate în fața unui local din Nușfalău, fix după ce acolo avusese loc un accident rutier: ”Bine că este de lucru În ȚARA MEA!!! Am curățat!! Pentru SIGURANȚĂ TRAFICULUI şi al meu!!! Acuma aştep echipaj!!! Pentru SIGURANȚĂ TRAFICULUI special vizibilitatea Conform legi Se parchez de la intersecția 25m !!! Vizibilitatea!!”. A atașat și dovezile foto, inclusiv un print screen care dovedea sesizarea făcută poliției.

Baiul a fost că a publicat fotografii în care erau vizibile numerele autoturismelor parcate și a primit câteva amenințări la acea postare.

Nu putem spune că proprietarii autoturismelor respective l-au reclamat, nici nu putem face alte interpretări, decât să facem legătura între întâmplările celei de-a doua zile din Noul An.

La câteva ore după postarea în cauză, Zoltan s-a trezit cu echipaje de Poliție, echipaj SMURD și dus la spital pentru investigații de specialitate.

A fost reclamat prin 112 pentru distrugere

În 2 ianuarie, în jurul orei 23.00, a fost mobilizare de forțe în Nușfalău. Un apel la 112 anunța că un bărbat a acroșat cu o autobasculantă două autoturisme parcate. Așa s-a ales Zoltan cu dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *