ultima ora

Tânărul de 18 ani care a cerut bani pentru returnarea unui telefon, prin amenințare, a fost arestat preventiv

Tânărul de 18 ani, din Supur, care ar fi acostat vineri doi minori din Zalău, de 15 și 14 ani, și le-a cerut bani pentru returnarea unui telefon mobil, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Duminică, 29 ianuarie, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale l-au prezentat pe tânăr la Parchetul de pe lângă Judecătoria Zalău, iar procurorul s-a adresat Judecătoriei Zalău, cu propunere de arestare preventivă.  
Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Zalău a admis propunerea procurorului și a emis pe numele tânărului un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Reamintim că tânărul a fost reținut sâmbătă de polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Zalău, pentru 24 de ore, pentru comiterea unei tâlhării.

Polițiștii îl bănuiesc pe acesta că, vineri, 27 ianuarie, în jurul orei 17.00, pe strada Simion Bărnuțiu din municipiul Zalău, ar fi acostat doi minori de 15 și 14 ani, ambii din Zalău, și le-ar fi cerut să-i dea telefonul mobil pentru a suna pe cineva. Ar fi luat telefonul din mâna minorului de 15 ani, ar fi apelat mai multe persoane, iar apoi, pentru a înapoia telefonul, i-ar fi amenințat cu acte de violență și le-ar fi solicitat celor doi minori banii pe care aceștia îi aveau la ei. Minorii i-au dat 24 de lei, banii pe care îi aveau împreună la ei, recuperându-și astfel telefonul mobil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *