ultima ora

Tâlhăreste o adolescentă scapă de arest. Procurorii au dispus controlul judiciar

O tânără de 19 ani, din Șimleu Silvaniei, bănuită că miercuri, 11 ianuarie, ar fi încercat să deposedeze prin violență o minoră de 13 ani, din Zalău, de telefonul mobil, a fost plasată sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. Fapta s-a petrecut chiar în zona centrală a Zalăului, în jurul orei 14.30.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj au identificat autoarea la scurt timp de la comiterea faptei și, în urma administrării probatoriului, au dispus reținerea fetei de 19 ani, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj

Joi,12 ianuarie, tânăra de 19 ani a fost prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău, în vederea luării măsurilor legale care se impun. Procurorii au dispus măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a tinerei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *