Politicăultima ora

Subprefectul Florin Florian preocupat de creșterea gradului de siguranță în trafic

Fost prefect, actualul subprefect Florin Florian este printre puținii lideri politici care își dedică timpul pentru promovarea axelor de finanțare din fonduri europene.

Subprefectul județului Sălaj,Florin Florian aduce în atenția aleșilor locali o nouă oportunitatate de a atrage fonduri pentru investiții, de această dată investiții pentru siguranța în trafic.

Social-democratul Florin Florian vine și cu soluții și indică o linie de finanțare europeană prin care primarii pot accesa fonduri europene de până la 5 milioane de euro.


Subprefectul județului Sălaj, Florin Florian:  Nevoia de siguranță este o stare pe care ne-o dorim și pe care o căutăm fiecare, în toate etapele vieții. Uneori o resimțim pur și simplu, alteori facem tot ce este omenește posibil să o obținem.

Spre exemplu, siguranța în trafic… Este o nevoie reală a lumii în care trăim și pe care ne-o dorim. Pentru că, anual, mii de vieți pier sau sunt schimbate radical din cauza condițiilor de trafic rutier.

 De aici și ideea de a oferi posibilitatea autorităților județene și locale să acceseze #fonduri pentru #creșterea_siguranței_traficului.

A fost lansată în dezbatere o linie de finanțare pentru #administrația_publică și vor putea fi depuse proiecte de până la 5 milioane de euro fiecare, bani din Fondul European de Dezvoltare Regională.

One thought on “Subprefectul Florin Florian preocupat de creșterea gradului de siguranță în trafic

  • Profit de ocazie pentru a face o sesizare. Am vazut ca se amenajaza sensul girator de la spitalul vechi.Foarte bine, era necesar mai ales ca odata cu finalizarea lucrarilor la drumul spre Creaca va creste traficul. Oare cei care pot lua masuri nu au fost niciodata prinsi pe banda a doua la iesire cu tiruri in dreapta si stanga, cu distanta minima fata de ele sau au trebuit sa rabateze oglinda retrovizoare ca sa nu fie acrosata , nu au strans de volan incercand sa se faca cat mai mici? De ce nu sa luat un metru din trotuarul cu zid de sprijin ca sa se largeasca cu cate o palme benzile? Acum era momentul pentru modificari. Oare pe cine deranja, cine locuieste sau are unitate com.acolo, cine trebuie sa poata parca pe trotuar? Si daca tot am inceput ,ne piteti spune in ce an vor fi gata lucrarile pana in Creaca , cine a hotarat ca in Ortelec trotuarele sa fie aproape mai late ca si carosabilul ? Nu faptul ca ma repet ci faptul ca nu raspunde nimeni e mei8 important.De ce nu publicati, ziar amarat ce sunteti?

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *