FEATUREDultima ora

Se caută proprietarul unei borsete pline cu bani!

O borsetă în care se aflau câteva mii de lei a fost găsită, în urmă cu o săptămână, pe marginea drumului, la intrarea în localitatea Cehei. Până în prezent, nimeni nu a anunțat la poliție pierderea banilor.

Păgubitul este așteptat, în continuare, la sediul Poliției Orașului Șimleu Silvaniei, pentru a intra în posesia banilor.

Luni, 29 august, în jurul orei 12:00, la sediul Poliției Orașului Șimleu Silvaniei s-a prezentat un bărbat, în vârstă de 47 de ani, din Șimleu Silvaniei, care le-a predat polițiștilor o sumă de bani.

Bărbatul a povestit că a găsit suma de bani cu o seară înainte, în jurul orei 21:00, într-un borsetă, pe marginea carosabilului, pe Drumul Județean 108F, la intrarea în localitatea Cehei dinspre Uileacu Șimleului, în zona Șimleu Silvaniei.

“Până în prezent nimeni nu s-a prezentat la poliție pentru a reclama pierderea banilor. Pentru a-și recupera banii, proprietarul acestora este rugat să se prezinte la sediul Poliției Orașului Șimleu Silvaniei. Îl felicităm pe șimleuan pentru spiritul civic de care a dat dovadă!”, transmite IPJ Sălaj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *