Sălăjeni, în misiune cu pompierii pe Tăietura Turcului. Incendiu puternic la o hală

Un echipaj de stingere al Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”ISU” Sălaj a fost solicitat să vină în sprijinul pompierilor clujeni pentru stingerea unui incendiu violent care a izbucnit, marți seara, pe Tăietura Turcului.

Purtătorul de cuvânt al ISU ”Porolissum”, Lucian Jacodi, a precizat pentru Ziarul de Salaj că echipajul pompierilor sălăjeni a fost trimis marți seara în sprijinul colegilor clujeni.

Pe lângă pompierii de la ISU Sălaj, au mai fost solicitate echipaje din Florești, Turda și Alba.

Flăcările au cuprins o hală cu funcțiuni mixte, cu o suprafață de aproximativ 1.000 mp, cu posibilitate de propagare la alte imobile din vecinătăți. Potrivit unei informări a ISU Cluj, citat de Știri de Cluj, peste 70 de pompieri din cadrul Detaşamentelor 1, 2, Turda, Punctul de lucru Floreşti şi Inspectoratele pentru Situaţii de Urgenţă ale judeţelor Alba şi Sălaj au acționat cu nouă autospeciale pentru stins incendii, trei autoscări, două ambulanţe SMURD şi două autocisterne din cadrul Primăriei municipiului Cluj-Napoca.

Focarele incendiului au fost limitate încă de marți noaptea, astfel încât nu a mai existat pericol de propagare la vecinătăţi.

A fost afectată de flăcări o hală unde funcționau o linie de producție mobilier, un atelier auto, depozit de materiale diverse și spații administrative. Un bărbat a solicitat asistența unui echipaj SMURD de la fața locului, acesta prezentând o plagă la nivelul degetelor unei mâini. Ulterior, bărbatul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *