ultima ora

Mii de țigarete depistate de polițiștii sălăjeni

Depistată de polițiștii din Ileanda, în flagrant delict, în timp ce transporta, cu un autoturism, aproape 7.000 de țigarete, netimbrate legal.

La date de 27 septembrie a.c., la ora 16.20, pe raza localității sălăjene Dăbâceni, polițiștii Secției nr.4 Poliție Rurală Ileanda din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj au depistat, în flagrant delict, o femeie de 45 de ani, din municipiul Dej, județul Cluj, în timp ce transporta, în portbagajul unui autoturism, 6.740 de țigarete, de diferite mărci (337 de pachete de țigări), nemarcate legal, în legătură cu care există suspiciunea că ar proveni din contrabandă (anexăm foto).

Țigaretele netimbrate, descoperite în autoturismul condus de femeia de 45 de ani, au fost indisponibilizate în vederea cercetărilor.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii Secției nr.4 Poliție Rurală Ileanda continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Jibou, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținerea sau comercializarea de bunuri sau mărfuri care trebuie plasate sub regim vamal.

Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele bănuite beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *