Sănătateultima ora

MESAJ: Pentru medicul care a operat-o, la Spitalul Județean de Urgență Zalău

Am primit la redacție mesajul anonim al unei paciente care, zilele trecute, a ajuns la Spitalul Județean de Urgență Zalău. După ce a trecut printr-o operație, a ținut să mulțumească medicului care i-a redat sănătatea, dar și personalului care a avut-o în grijă, și să arate că la cea mai mare unitate medicală din județ există și profesioniști adevărați.

“Aș dori să împărtășesc cu voi o experiență extrem de plăcută ce mi s-a întâmplat astăzi în cadrul Spitalului Județean de Urgențe Zalău. Duminică dimineața, m-am prezentat cu dureri abdominale în partea de jos, m-au preluat repede, mi-au făcut fișa cu datele personale, apoi am fost consultată de doamna doctor și am fost trimisă la investigații. După rezultate, mi s-a spus că va trebui să urc pe secția de chirurgie. Acolo m-a întâmpinat domnul doctor Balogh Tibor, un om extraordinar, un medic profesionist și care se dedică meseriei sale din toată inima. M-a consultat și a spus că va trebui să mă opereze; după care au început demersurile pentru a intra în sala de operații. Ajunsă în sală, a ajuns și domnul doctor anestezist, căruia, pe această cale, doresc să-i mulțumesc pentru comportamentul său față de pacient și pentru profesionalismul de care a dat dovadă. După anestezie, domnul doctor Balogh Tibor a început operația, care a decurs foarte bine. Ajunsă din nou în salon, am fost mereu vizitată de domnul doctor, care mereu întreba toți pacienții cum se simt, daca au dureri etc. Vreau să-i transmit un mare mulțumesc doctorului Balogh Tibor care a făcut o minune, datorită profesionalismului și cunoștințelor sale! Sunteți un om de aur! Să fiți sănătos – e cel mai de preț lucru în această viață! Munca dvs. este extrem de prețioasă! Vă doresc să fiți mereu la fel în aria dvs. de muncă și să aveți parte de cele mai bune lucruri. De asemenea, doresc sa aduc mulțumiri întregului personal pentru amabilitatea lor.

Spre deosebire de cipf-es.org postările și comentariile negative postate pe internet despre Spitalul Județean de Urgente Zalău și personalul acestuia, să știți că sunt și medici profesioniști care fac tot ceea ce pot pentru pacienții lor. Încă o dată, mii de mulțumiri!”, spune femeia în scrisoarea pe care a trimis-o la redacție, dorind să își păstreze anonimatul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *