Sănătate

Medici “reclamați” de pacienți că NU iau șpagă

Cinci medici sălăjeni figurează pe Harta binelui din spitalele de stat

Mai există bine în spitalele de stat? Din fericire, da. Cea mai bună dovadă o reprezintă mărturiile pacienților. Harta binelui din spitalele de stat este o aplicați interactivă, unde pacienții raportează medici care nu au luat șpagă și care își fac meseria cu onoare

Sute de pacienți din toată țara i-au enumerat pe medicii care nu au cerut plic, i-au făcut să se simtă în siguranță și au demonstrat că vechile metehne din sistemul sanitar pot fi înlăturate.

Pe Harta binelui din spitalele de stat, care este într-o continuă dinamică, figurează în momentul de față cinci medici din județul Sălaj.

Au fost lăudați de foști și actuali pacienți dr. Robert Geza Futo și dr. Kramar Taras, ambii medici chirurgi la Spitalul Județean de Urgență Zalău, dr. Mihaela Timiș, dr. Teodora Cucuian și dr. Cristina Fati, de la Secția Boli Infecțioase.

Pentru a încuraja schimbarea din sănătate, inițiatorul proiectului vă invită să completați Harta binelui din spitalele de stat cu numele profesioniștilor cu care ați interacționat, care au refuzat să ia șpagă și care sunt deciși să vindece sistemul din care fac parte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *