ultima ora

La Panic. Patru mașini implicate, o fetiță de 3 ani a ajuns la spital

O fetiță de 3 ani, din comuna Bobota, pasageră pe bancheta spate în cel de-al doilea autoturism implicat în accidentul de la Panic, a fost rănită ușor, fiind transportată la o unitate medicală pentru investigații. Fetița nu a fost fixată în scaun auto, iar în urma impactului a suferit leziuni.

Potrivit Biroului de presă al IPJ Sălaj, tamponarea celor patru autoturisme a avut loc la ora 14:40, pe Drumul Național 1F , în localitatea Panic, cauza impactului fiind nepăstrarea distanței corespunzătoare între autoturisme.

”Din primele verificări efectuate de polițiști a reieșit că o tânără de 20 de ani, din comuna Coșeiu, în timp ce conducea un autoturism pe sectorul de drum sus-menționat nu a păstrat o distanță corespunzătoare în mers față de autoturismul din fața sa, cu care a intrat în coliziune, proiectându-l într-un alt autovehicul. Acesta din urmă a fost proiectat, de asemenea, într-un alt autoturism care circula în aceeași direcție.

În urma evenimentului, o fetiță de 3 ani, din comuna Bobota, pasageră pe bancheta spate în cel de-al doilea autoturism, a fost rănită ușor, fiind transportată la o unitate medicală pentru investigații. Acesta nu era fixată în dispozitiv special de retenție.

Niciunul dintre conducătorii auto implicați în accident nu consumaseră alcool. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili, cu exactitate, cauza și împrejurările producerii evenimentului rutier”, precizează Ioana Rus, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Sălaj.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române a informat că patru autovehicule au fost implicate într-un accident pe DN 1F Zalău – Carei, în zona localității Hereclean, județul Sălaj.

Este al doilea accident în lanț în decurs de o săptămână. Ultimul a avut loc în urmă cu câteva zile, în fața Casei Județene de Pensii Sălaj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *