Modă

Kylie Jenner și Timothee Chalamet, surprinși în ipostaze romantice la o petrecere în Paris

Kylie Jenner și Timothee Chalamet și-au dus idila în străinătate, în Orașul Iubirii. Vedeta din „Kardashians”, în vârstă de 26 de ani, a fost văzută agățându-se de mâna iubitului ei, în vârstă de 27 de ani, în timp ce ieșeau împreună dintr-un vehicul la Paris, luni.
Kylie Jenner a purtat o jachetă neagră și ochelari de soare, în timp ce actorul din „Wonka” a încercat să își acopere fața cu o șapcă de baseball neagră. Chalamet a purtat, de asemenea, o jachetă neagră pentru ieșirea nocturnă din timpul Săptămânii Modei de la Paris.
Fondatoarea Kylie Cosmetics și actorul din „Dune”, care nu au vorbit până acum despre povestea lor de dragoste, s-au aflat în Franța pentru a participa la aniversarea de 31 de ani a cântăreței Rosalia la Folderol Wine Bar. De asemenea, ei au fost fotografiați ieșind împreună de la petrecere mai târziu în cursul serii.
Această ieșire are loc la doar câteva săptămâni după ce cuplul și-a făcut publică relația, care până atunci era privată, prin prezența la US Open la începutul lunii septembrie. Ei au fost văzuți în timp ce se îmbrățișau și se sărutau, urmărind meciul dintre Novak Djokovic și Daniil Medvedev la New York City.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *