EconomieFEATUREDModăSport

Juniorii republicani de la SCM Zalău, în faţa primelor meciuri oficiale

SCM Zalău face parte din Seria a VIII-a a Campionatului Naţional U19 şi U17, urmând să debuteze în noul sezon sâmbătă, în deplasare la LPS Cluj

Din vară, SCM Zalău şi-a format grupe de juniori republicani, cu care va activa în Campionatul Naţional U19 şi U17. Marius Muntean se ocupă de pregătirea juniorilor A, iar Claudiu Cornaci de grupa de juniori B, cele două grupe având în componenţă câte 22 de jucători. După mai bine de o lună de la demararea proiectului, juniorii republicani de la SCM Zalău se află în faţa primelor meciuri oficiale.

Gruparea zălăuană a fost repartizată în Seria a VIII-a, alături de LPS Bistriţa, LPS Tg. Mureş, LPS Cluj, Minaur Baia Mare, CIL Sighetu Marmaţiei, Liceul Tehnologic Lucian Blaga Reghin, LPS Satu Mare, ACS Transilvania Bistriţa, Unirea Dej, CSS 2 Baia Mare şi ACS Tg. Mureş, urmând să debuteze sâmbătă, în deplasare, la LPS Cluj. De la ora 12.00 sunt programate partidele de juniori A, iar de la ora 14.00 au loc meciurile de juniori B. Programul competiţional constă în disputarea unui tur de campionat, iar după cele 11 etape, primele şase clasate se califică în play-off, iar echipele clasate pe locurile 7 – 12 vor evolua în play-out. În faza a II-a a campionatului se va juca tur-retur.

“Suntem conştienţi că va fi greu la început fiindcă am început acest proiect în vară. Nu a fost uşor până am adunat aceşti  juniori şi am format cele două grupe, dar mă bucur că a fost interes din partea juniorilor. Sperăm ca în timp ei să crească în valoare, iar într-un an-doi, echipa mare să apeleze la jucători under de la grupele de republicani”, ne-a declarat managerul Marius Paşca.

Turul campionatului la juniori republicani începe pe 4 septembrie şi se termină în 30 octombrie, urmând ca play-off-ul şi play-out-ul să debuteze în 6 noiembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *