ultima ora

Elevele de 10 la Bac, premiate consistent de Ministerul Educației

Iulia Maria Chiş, Szilágyi Abigél şi Ştefania Irina Oltean, foste eleve ale Colegiului Naţional “Silvania” Zalău, și Lorena Maria Buzea, absolventă a Colegiului Naţional „Simion Bărnuţiu” Şimleu Silvaniei, studente acum, au primit vineri, la sediul Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Sălaj, premiile oferite de Ministerul Educației pentru notele de 10 obținute la examenul de Bacalaureat.

Fiecare dintre cele patru eleve de 10 a fost recompensată cu suma de 5 mii de lei.

“Obţinerea unei medii de 10 la Bacalaureat nu poate însemna doar noroc sau o întâmplare, ci are în spate un efort continuu pe tot parcursul celor patru ani de liceu. Un efort al vostru, al părinţilor şi al dascălilor pe care i-aţi avut. Guvernul, prin Ministerul Educaţiei, apreciează şi vă răsplăteşte, astăzi, pentru acest efort. Într-un sistem de învăţământ deseori criticat, voi sunteţi dovada că se poate şi altfel, iar rezultatul de excepţie pe care l-aţi obţinut la bacalureat vă deschide larg porţile spre orice domeniul veţi alege să vă îndreptaţi, în viitor. Vă felicit din suflet şi vă doresc să aveţi şi cariere de nota 10, în care – foarte important acest aspect – să faceţi ceea ce vă place”, a precizat, la premierea fostelor eleve, prefectul Dari Toma.

La eveniment au participat și inspectori școlari, dar și reprezentanți ai unităților de învățământ pe care le-au absolvit cu brio cele patru eleve.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *