ultima ora

DOLIU în învățământ! Un tânăr profesor din Sălaj s-a stins din viață

Ionuț Ciocmarean era profesor la Școala Specială Speranța din Zalău, cât și la cea din Șimleu Silvaniei. Acesta a desfășurat numeroase activități pentru copiii de la cele două unități de învățământ din Sălaj și era un apropiat atât al Episcopiei Sălajului, cât și față de Mănăstirea Strâmba unde mergea foarte des alături de copiii de la clasă.

Starețul Mănăstirii Voivodeni, Protosinghel Acachie Irimiea, și-a luat și el rămas bun de la tânărul profesor printr-un mesaj emoționant postat pe rețelele sociale.

„Mult prea devreme ai plecat suflet blând și bun… Dar, Dumnezeu este Cel care toate le rânduiește și pe toate le împlinește dupa a Sa Voie. De acum încolo, vei fi un înger, printre Îngeri, slujind Lui Hristos și Maicii Sfinte, acolo, în veșnicie, așa cum ai făcut și în această viață! Bunul Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în Împărăția Cerurilor, fratele nostru întru Hristos, Ionuț Ciocmarean, să te rânduiască în ceata bunilor Lui slujitori, iar Măicuța Sfântă, pe care ai iubit-o atât de mult, să te aibă sub Sfântul ei Acoperământ!”, este mesajul celor de la Mănăstirea Voivodeni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *