ultima ora

Cristian, șoferul sălăjean de TIR care a murit strivit de propria cabină a camionului, în Spania

La doar 45 de ani, viața pentru Cristian Chira s-a terminat brusc pe o șosea din Spania, în TIR-ul pe care acesta lucra de ani buni. Bărbatul originar din Sălaj a murit, după ce camionul s-a răsturnat și l-a strivat, la o coliziune cu un alt autoturism, scrie Spynews.ro

  • Cristian a murit într-un tragic accident rutier la doar 45 de ani.

Cristian Chira și-a găsit sfârșitul joi într-un tragic accident rutier ce a avut loc pe o autostradă din Spania. Bărbatul era șofer de TIR de ani buni, iar de 20 de ani era stabilit în afara României.

Cristian a murit într-un tragic accident rutier în Spania. A fost strivit de cabina TIR-ului

Joi se afla într-una dintre cursele sale, așa cum obișnuia să lucreze, însă la un moment dat camionul se izbește frontal cu un alt vehicul, iar în urma coliziunii TIR-ul se răstoarnă în afara carosabilului.

Deși la fața locului s-au deplasat de îndată echipajele de salvare, pentru Cristian nu s-a mai putut face nimic, căci a fost de-a dreptul strivit de vehiculul de mare tonaj.

Prietenii bărbatului sunt în stare de șoc și nu le vine să creadă tragedia care s-a putut întâmpla. Chef Adrian Szűcsm, bun prieten al lui Cristian Chira, a publicat un mesaj extrem de trist pe rețelele de socializare după moartea bărbatului.

Prietenii lui Cristian sunt în stare de șoc

Acesta nu poate crede că cel care îi era prieten de o viață s-a stins atât de fulgerător și a lăsat în urma sa o durere uriașă. Bărbatul susține că nu îl va uita niciodată pe Cristian și e alături în aceste momente de familia îndoliată.

„A plecat prea devreme, lăsând în urmă numai tristeţe şi durere. Profund îndureraţi am aflat de moartea neaşteptată a fiinţei dragi. Nimeni nu este întrebat când doreşte să plece din această lume. A plecat prea devreme, lăsând în urmă numai tristeţe şi durere. Fie ca bunul Dumnezeu să-ţi poată alina durerea şi să-i odihnească sufletul!

Oriunde te duci, caută curcubeul în fiecare furtună. Zboară ca un înger și nu renunța niciodată. La revedere prietenul meu! În timp ce știu că mergi departe, nu vei fi niciodată uitat. Nu contează cât de departe te duci, mă simt ca și cum tu încă mai ești lângă mine. O memorie durează pentru totdeauna și nu va muri niciodată. Astfel, prietenii adevărați pot rămâne împreună și niciodată nu pot spune la revedere!”, este mesajul transmis de bunul său prieten chef Adrian Szűcsm.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *