ultima ora

Concurs Multicom: Daniel Gudea, câștigătorul unei Dacia Duster

Tânărul Gudea Daniel, de 32 de ani, din Zalău, este fericitul și marele câștigător al unei Dacia Duster la concursul organizat de Multicom.

Daniel a ales să dea valoare casei sale pe care a construit-o în Aghireș cumpărând materiale de la Multicom, companie cu capital 100% românesc. Înscriindu-se la concursul demarat în luna martie 2022, respectând toate cerințele concursului, a primit acum un frumos cadou pentru familia sa din partea Multicom.

Pe lângă casa frumoasă, acum este fericitul proprietar al unei mașini de producție românească nou-nouță de care să se bucure împreună cu cei dragi.

Cel care i-a purtat noroc câștigătorului a fost Marius Iosif, directorul executiv al Multicom, care a avut onoarea să extragă talonul câștigător al premiului de peste 97 de mii de lei din betoniera Multicom.

”Multicom este o companie cu capital 100% românesc, motiv pentru care ne dorim să promovăm producția autohtonă și am decis ca marele premiu să fie o mașină fabricată în țara noastră. După cum deja se știe, campania a început la 1 martie, sub sloganul <Cu Multicom de construiești, Dusterul cadou primești>. Țin să le mulțumesc tuturor clienților noștri și angajaților implicați, dovedind că suntem o adevărată echipă. Sărbători fericite, multă sănătate și La mulți ani tuturor!”, a precizat directorul executiv al Multicom.

Vă reamintim că acest concurs s-a desfășurat la cele două magazine Multicom din Zalău și Jibou, iar ultimele tichete au fost introduse în urne miercuri seara, 21 decembrie, fiind ultima zi în care s-au mai făcut înscrieri.

Au fost tipărite în total 55.124 de tichete, iar comisia de validare a extragerii a fost alcătuită din Marius Iosif, Petruța Cristina, Pop Moldovan Crina, Raluca Pop. De asemenea, extragerea a fost asistată de domnii Buran Ioan Dumitru – Notar Public și Sabadâș Dan – consilier juridic.

Conform Regulamentului concursului, s-a extras un talon câștigător și cinci rezerve. Câștigătorul a fost contactat telefonic și prin SMS, la numărul înscris pe talonul depus în urnă, și avea posibilitatea să se prezinte în termen de 3 zile lucrătoare pentru revendicarea premiului câștigat.

Cum Daniel Gudea a găsit bonul fiscal aferent talonului și a răspuns la telefon imediat după extragere, talonul său fiind validat de comisie, a primit cheile noii mașini de teren în doar două ore de la fericitul moment al extragerii marelui premiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *