ultima ora

Citadin a abandonat lucrările a drumului din Ortelec, după ce nu și-au primit banii

După ce au terminat de refăcut partea carosabilă pe strada Cetății din Ortelec, angajații Citadin, subcontractant al Companiei de Apă pentru refacerile din cartier, nu au mai fost văzuți la muncă. De mai bine de o săptămână cei de la Citadin nu s-au mai prezentat la muncă pentru a finaliza lucrările începute în Ortelec, respectiv pe strada Bujorilor.

Viceprimarul Teodor Bălăjel susține că cei de la Citadin au părăsit șantierul deoarece nu au primit banii pentru lucrările efectuate până în acest moment. Din această cauză au și contactat astăzi firmele Eptisa și Pfeifer la o ședință la Primăria Zalău pentru a le pune în vedere să plătească facturile de lucrări.

Declarația vine în contextul în care în urmă cu o lună, când Citadin a intrat pe șantier, reprezentanții Primăriei Zalău spuneau că vor face tot ce ține de ei să refacă drumul, ba chiar le pare rău că nu au primit lucrarea mai repede, pentru a ușura calvarul șoferilor care tranzitează zona. Totuși, se pare că afirmația „tot ce ține de noi” se împotmolește la partea financiară.

De cealaltă parte, directorul Companiei de Apă sucursala Zalău, Marcel Zaharia susține că nu plățile sunt problemă și că există un contract clar între Citadin și Compania de Apă, aceștia făcând plata dacă contractul este respectat.

Am întrebat și la Citadin despre situație, cât și pe reprezentantul Primăriei Zalău. Cristian Bîrjac, purtătorul de cuvânt al primarului Ionel Ciunt nu a fost găsit, iar de cealaltă parte, Sorin Criste, directorul tehnic al Citadin ne-a spus că domnul Bălăjel poate oferi informații.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *