Chirurg pediatru nou la Spitalul Județean de Urgență Zalău

Ȋncepând cu luna septembrie, echipa de medici de la Spitalul Județean de Urgență Zalău este completată de dr. Laurențiu Ioan Ivan, care va profesa în cadrul Compartimentului Chirurgie-Ortopedie Infantilă.

Medic primar în specialitatea Chirurgie infantilă, cu competențe în laparoscopie pediatrică, dr. Ivan a absolvit Universitatea de Medicină şi Farmacie din Târgu Mureș, în anul 2010, şi are o experienţă medicală de 12 ani, dobândită și în cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureș.

În vârstă de 37 de ani, dr. Laurențiu Ivan este detașat la Spitalului Județean de Urgență Zalău, unde asigură pacienților servicii de chirurgie neonatologică, chirurgie oncologică, chirurgie abdominală, chirurgie urogenitală sau chirugia malformațiilor congenitale.

”Suntem un compartiment mic, însă, alături de echipa din care fac parte, vom încerca să asigurăm asistenţa medicală pentru cât mai mulți pacienți pediatrici din județ. Am fost foarte plăcut surprins şi impresionat să văd susţinerea de care ne bucurăm din partea conducerii unitații, dar și infrastructura și dotările Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău. Cred cu tărie că am colegi care, la fel ca mine, îşi doresc ca unitatea spitalicească și, implicit, Compartimentul Chirurgie-Ortopedie Infantilă să își continue dezvoltarea”, spune medicul Laurențiu Ivan.

La Cabinetul Chirurgie-Ortopedie Infantilă din Ambulatoriul de specialitate, dr. Ivan va oferi consultații de luni până joi, în intervalul orar 9-11, iar vineri, între orele 12 și 14.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *