ultima ora

Atenție ! ”Pistoale” radar și benzi cu cuie, în dotarea polițiștilor sălăjeni

Investițiile în dotarea polițiștilor sălăjeni nu se opresc și au scopul de a reduce semnificativ numărul accidentelor cauzate de depășirea vitezei legale pe drumurile Sălajului și prinderea cu operativitate a celor care încalcă legea.

Șeful Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Sălaj, comisarul șef Marius Stupar, a declarat că au fost achiziționate trei noi pistoale TruCam, care au intrat deja în dotarea polițiștilor sălăjeni și cu sprijinul cărora oamenii legii vor avea și mai multă eficiență în acțiunile lor.

Acestor radare tip ”pistol” li se adaugă și renumitele benzi cu cuie, primele dotări de aceste fel intrate în posesia IPJ Sălaj. Aceste benzi au fost deja repartizate atât Biroului Poliției Rutiere, cât și polițiștilor de la ordine publică.

”Pentru a fi eficienți, avem nevoie și de dotări, aceasta fiind una din preocupările constante. În limita posibilităților bugetare, am achiziționat încă trei noi pistoale TrueCam, dar și benzi cu cuie. Mi-am propus ca, anul acesta, să limităm maxim numărul accidentelor rutiere pe fondul vitezei și dăm asigurări că polițiștii vor fi și mai mult prezenți în județ. Am repartizat pe fiecare zonă câte un pistol TrueCam, dar și benzi cu cuie. Aceste benzi nu le-am mai avut până acum în dotare și, cu siguranță, vor sprijini polițiștii în acțiunile lor. Am repartizat noile dotări pentru fiecare tură și am încercat să existe în dotarea fiecărei poliții orășenești, deocamdată. Important este să aibă ordinea publică și rutiera astfel de dotări, iar pe parcurs le vom multiplica”, a precizat comisarul șef.

Totodată, având în vedere efectele pozitive ale acțiunilor tip ”blitz” organizate în diverse locații din județ, șeful IPJ Sălaj a anunțat că și aceste acțiuni vor avea loc mult mai des, dar și în diferite perioade ale zilei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *