ultima ora

Accident provocat de un tânăr băut pe drumul Vârșolț – Șimleu

În această dimineață, în jurul orei 8.00, polițiștii din Șimleu Silvaniei au fost solicitați să intervină la un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

Din cercetări a reieșit că un tânăr de 33 de ani, din comuna Vârsolt, conducea autoturismul pe Drumul Național 1H, iar între localitățile Pericei și Șimleu Silvaniei nu a păstrat o distanță corespunzătoare față de autoturismul care circula în fața sa, condus de un bărbat din Pericei, și a intrat în coliziune cu acesta.

În urma impactului, acesta din urmă a intrat in coliziune cu mașina din fața sa, iar cel de-al treilea a fost proiectat într-un alt autoturism din fața lui.

În urma impactului au rezultat pagube materiale.

Cei patru participanți la trafic au fost testați cu alcooltestul. În cazul tânărului din Vârsolt, rezultatul a fost de 0,11 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în cazul celor trei au rezultat valori negative.

Față de contravenient, polițiștii au luat măsura sancționarii contravenționale cu amendă în valoare de 1305 lei, iar ca măsură complementară, permisul de conducere i-a fost suspendat pentru o perioadă de 90 de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *